Pershendetje

Date: 09/01/2010 | By: Laurenti

Pershendetje Jam Laurenti nga elbasani
Kam Nje Porblem qe me duhet Ndihma Juaj Per ta zgjidhur
Par Pak Kohesh me ka vdekur gruaja
E donim shum njeri tjetrin
Por shum shpesh ajo me del ne ender
me fustan nuseje
dhe qane cfar te bej se po cmendem me respket Laurenti

New comment