Hi Lol

Date: 22/04/2011 | By: Genci

Jam nje djal nga Tirana, 24 vjec dhe kerkoj te njihem me nje vajze deri ne 24 vjec per lidhje serioze........... nga Tr kuptohet
Edhe ju goca qe nuk kerkoni lidhje serioze por vetem qejf jeni te mirepritura

add: genci_87@hotmail.com

New comment