dua nje femer per te kaluar ca nete me te ...

Date: 22/08/2015 | By: betim


dua nje femer qe eshte shpirt i lire ,sikurse jam edhe vet ,qe te kaloj disa nete me te , jam mashkull me te gjitha tiparet e nje mashkulli , dhe keshtu qe nuk do te gaboj cilado femer qe do te jete me mua numri im i cel eshte ky 044860987 ,pra te mire pres qdo femer shpirt lire ...

New comment