MONDI

Date: 29/12/2016 | By: Guma

Pershendetje, jam nje burre rreth te 50 dhe 1.83 i gjate , trup te rregullt dhe per momentin jetoj jashte, kerkoj te njihem me nje grua nga 35 deri ne 45 vjec te jete e gjate nga 168 deri 178 dhe te peshoje jo me teper se 60 kg, ta njohi "jeten" me nje fjale te jete class...mbase mbas bjohjes lind "dicka" serioze mbase jam i ndare dhe jetoj vetem.

Ciao Mondi

New comment