mirimusabelli1966@gmail.com

Date: 30/04/2017 | By: MIRI

Jame 50 vjec beqare simpatike banoje ne tirane 0693175992 dua te njihem me zonja nga mosha 45 vjece e larte jame pa vese dhe sjellshem dhe anasjelltas qe jane pakenaquara nga martesa e tyre dhe kane problem me bashkortet e tyre per nje lidhje sekrete te gjate dhe ne fshehtesi te plote ose me zonja qe i mugon dashuria dhe duan lidhje sekrete zonjat te jene me banim ne tirane flasim ose beni mesaxhe ku te doni ju viber watsap

New comment