Djemte Kerkojne Vajza

JAM 38 vjeqe

Date: 29/06/2016 | By: OLTA

jom olta jom seroize kerkoj nje mashkulll seroiz du te krijoj familje ne qoft se jeni i interesuar mund te lejm konktat

Re: JAM 38 vjeqe

Date: 02/07/2016 | By: Jam. Mondi. Jetoj. Ne. Angli. I. Vetem. Jam. I. Intersuar. Te. Olta.

Jam. I. Interesuar. Per. Olten. 38. Vjeqe

Re: Re: JAM 38 vjeqe

Date: 05/10/2016 | By: Leda

Jam e interesuar per Mondin qe esht ne angli Se dhe une ne angli jam

35 veqe

Date: 05/10/2016 | By: Leda

Me banim ne angli

Re: JAM 38 vjeqe

Date: 13/07/2016 | By: Mondi.

Jam. I. Interesuar. Tek. Olta. 38. Vjeqe

Re: JAM 38 vjeqe

Date: 31/08/2016 | By: jani

gisis jani edhe une jame per nj lidhje serioze olta kur do dheni ju per mometi ne cili qyte te qe te leme nj dite takimi per te nje o u m ri me mire ng afer olta 0685452402 ose 0685452316 jani gisis

Re: Jam. I. Vetem

Date: 05/10/2016 | By: Lumturia

Dua te nihem me ju jetoj ne angli

Re: Jam. I. Vetem

Date: 09/01/2017 | By: Lumja

Per Agronin jam 35 vjeqe jetoj ne angli le numerin e telefonit 07454631794

Re: Jam. I. Vetem

Date: 09/01/2017 | By: Jam lumja

07454631794

jam 48 vjece

Date: 25/07/2015 | By: jam ori

jam sigel

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

New comment