Histori Reale

Fëmija na ka forcuar dashurinë

11/11/2003 23:43
Tek i shikon të dy të kapur për dore, për një çast të zilepsin dhe të shtyjnë të mendosh se Beni dhe Iva janë njësoj të dashuruar si ditën e parë. Nuk mund të ndodhë ndryshe! Ata tashmë e kanë një filozofi në jetën e tyre që duket se ka funksionuar mrekullisht mirë tek ta. Të hedhësh hapat e...

Sëmundja e nënës më detyroi të shisja drogë

11/11/2003 23:41
Sëmundja e nënës më detyroi të shisja drogë Prej minutës së parë që shkelëm në atë vend, bukuria e asaj vajze na tërhoqi çuditshëm. Dukej ndryshe nga të gjitha gratë e tjera. Tiparet e rregullta, sytë e qeshur ngjyrë jeshile, flokët e zezë të derdhur mbi supe dhe linjat e rregullta trupore, për...