Teknologji

Teknologji

18/12/2009 21:05
  NASA nis satelitin Wise per vezhgimin e universit NASA ka leshuar me sukses ne hapesire satelitin qe do ndertoje harten e Universit. Nga Kalifornia eshte nisur per ne atmosfere “Wide-field Infrared Survey Explorer” (Wise), qe do kete kete si detyre skanimin e qiellit me nje kapacitet dhe...