Abissnet

20/12/2009 15:12

 

Kompania: Abissnet
Profilli i Kompanisë: Abissnet eshte Provideri i Sherbimit te Internetit i pare dhe me i madh ne Shqiperi, i themeluar ne Mars 1998. Sot Abissnet ka nje mbulim prej 90% te territorit te Shqiperisë dhe ne 100% te Tiranes me nje kombinim te fibres optike dhe transmetueseve wireless. Abissnet eshte gjithmone ne pararojen e ndryshimeve teknologjike dhe ka nje staf dinamik perbere nga profesioniste te rinj dhe entuziaste.
Pozicioni: Specialiste shitjesh - Abissnet Stores
Kategoria e Punes: Shitje
Vendndodhja: Tirane - Shqiperi
Pershkrimi: ABISSNET, ISP me e madhe ne Shqiperi, ne kuadrin e zgjerimit te pikave te shitjes kerkon - specialistja/i shitjes, te bazuar ne Abissnet Stores.
Detyrat/Pergjegjesite: Komunikimi dhe shpjegimi i sherbimeve te Abissnet ne person, telefon dhe email Negocimi dhe perfundimi i shitjeve Permbushja e kontratave, urdherave te punes dhe dokumentacioneve te tjera te nevojshme. Hedhja e te dhenave Ndjekja dhe sqarimi i kerkesave te klienteve etj.
Kualifikime/Kerkesa: Arsim i larte Aftesi te punes ne grup Njohuri te gjuhes angleze Aftesi te mira komunikuese, negociuese dhe prezantuese Dokumentacioni i nevojshem -CV -Deshmi te kualifikimeve te ndryshme nese ka.
Kerkohet foto e aplikantit: Po
Kerkohet Leter Interesi: Jo
Niveli i kerkuar:  
Nr i kandidateve te kerkuar: 2
Tipi i punes: Kohë e plotë
Rroga: 0 / Vjetore
Data e fundit për aplikim: 22.09.2009