Administrator

18/12/2009 22:29

 Organizata Internacional A.I.S.B.L.Euro Handicap I.V.Z.W. Bruxelles, kerkon Administrator perfaqsues per R.Shqiperis punsim me orar te shkurt dhe te plot, Kandidatet duhen te jen te nivelit edukativ te drejtimeve ; Juridik, Sociologji, dhe tjera. Aplikimet e kandidateve te parashtrohen me CV.

Tel . 0032.488.85.88.90. Mail : eurohandicap@gmail.com

A.I.S.B.L.Euro Handicap I.V.Z.W.
Bld. Lambermont 209 / 1 
1030. Bruxelles