Agjente udhetimesh.

18/12/2009 22:19

 Kompania Hyper Service ofron vende pune. 


1. Agjente udhetimesh. Kandidatet duhet te plotesojne keto kritere : 
-Te njohe mire sistemin Amadeus dhe Galileo.
-Te kete njohuri te gjuhes angleze,gjuhe e dyte perben avantazh.
-Te jete person i komunikueshem dhe i afte te punoje ne grup. 
-Eksperienca te meparshme pune perbejne avantazh 


Te interesuarit mund te dergojne CV ne adresen e e-mailit hyperservice@yahoo.com 
Kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen me telefon. 
Adresa : Bulevardi "Deshmoret e Kombit", Rr."Donika Kastrioti", pas Kryesise se Kuvendit Popullor.
Tel: +355/44 300 881