Apipharma

20/12/2009 15:28

 

Kompania: Apipharma
  Kompani Rekrutimi
Profilli i Kompanisë: Apipharma eshte kompani nga Kroacia,e cila prodhon preparate farmaceutike me baze mjalti,propolisi dhe bime mjeksore.
Pozicioni: Medical Representative
Kategoria e Punes: Mjek i pergjithshem
Vendndodhja: Tirane - Shqiperi
Pershkrimi: Puna ka te bej me marketingun e preprateve tona tek mjeket dhe farmacistet e qyteteve tjera jasht Tiranes.
Detyrat/Pergjegjesite: Puna ka te bej me marketingun e preprateve tona tek mjeket dhe farmacistet e qyteteve tjera jasht Tiranes. Eshte e obligueshme te kete makine te veten.Shpenzimet i bartim ne.
Kualifikime/Kerkesa: Mjek, farmacist etj.
Kerkohet foto e aplikantit: Po
Kerkohet Leter Interesi: Po
Niveli i kerkuar: Pak ekpserience (0-2 vite)
Nr i kandidateve te kerkuar: 1
Tipi i punes: Kohë e plotë
Rroga: 5000 / Vjetore
Data e fundit për aplikim: 31.12.2009