ICTS Albania

20/12/2009 15:15

 

Kompania: ICTS Albania
Profilli i Kompanisë: Sherbime ne fushen e sigurise
Pozicioni: Ekonomist/e
Kategoria e Punes: Ekonomist
Vendndodhja: Tirane - Shqiperi
Pershkrimi:  
Detyrat/Pergjegjesite: Mbajtje Kontabiliteti, Mardhenie me Taksat, Pergatitje te Listepageses, Mbajtje e Arkes etj
Kualifikime/Kerkesa: 1.Diplome Universitare ne Ekonomi 2.Njohuri shume te mira te kontabilitetit dhe programit Financiar ALPHA 3.Eksperience pune mbi 3-vjet 4.Njohuri te gjuhes Angleze
Kerkohet foto e aplikantit: Po
Kerkohet Leter Interesi: Po
Niveli i kerkuar: Mesatare (3-10 vite)
Nr i kandidateve te kerkuar: 1
Tipi i punes: Kohë e plotë
Rroga: 0 / Mujore
Data e fundit për aplikim: 24.12.2009