Jay-Z kerkon nje femije nga Beyonce

21/12/2009 15:20

Reperi Jay-Z eshte gati per te pasur nje femije me bashkeshorten e tij Beyonce Knowles.

Kengetari, i kursyer ne deklaratat per jeten e tij private, eshte i paduruar ndaj idese se te paturit nje femije sa nuk rezistoi dhe u shpreh per “National Enquirer”.

“Po e provojme, jam gati te behem baba”, tha kengetari.

Disa muaj me pare Beyonce kishte pohuar se do te donte te kishte nje femije, por se koha nuk ishte akoma e pershtatshme. Jay-Z dhe Beyonce jane te martuar prej 18 muajsh.