kerkoj nje farmaciste

18/12/2009 22:13

 kerkoj nje farmaciste te kete kryer shkollen per infiermeri.duhet te punoje 5 dite ne jave dhe te kete menyre te mire komunikimi.te lutem mos hezitoni te telefononi.ju faleminderit

0035569291156
Tiranë
julia