Kerkojme Agjente Udhetimi

18/12/2009 22:17

Kerkojme punonjese si Agjente Udhetimi te kete jo me pak se nje vit eksperience pune dhe te kete njohuri te mira te sistemit te rezervimeve Amadeus. Ju lutem sillni nje C.V prane Agjensise NOLIMITS, adrese Pallati i Kultures, Tirane.

042241799
Tiranë
Jeta