lab13

20/12/2009 15:24

 

 
Kompania: lab13
Profilli i Kompanisë: lab13 eshte nje kompani Italiane e pozicinuar ne tregun e software provider. lab13 ka filiale ne Ameriken e veriut ne Silicon valley dhe ne Spanje. Filiali shqiptar synon te prodhoje software per tregun global, kryesisht ate evropian. per me shume informacion vizitoni: https://www.lab13.it/
Pozicioni: Graphic Designer
Kategoria e Punes: Dizajner
Vendndodhja: Tirane - Shqiperi
Pershkrimi: Kerkohet nje person i motivuar me eksperience ne krijim e grafikave per site web. Detyra kryesore do te jete realizimi i grafikave per site web, por mund te varioje nga krijimi i logove , ikonave deri ne realizimin e broshurave te ndryshme.
Detyrat/Pergjegjesite: Te realizoje punime grafike sipas udhezimeve/ kerkesave.
Kualifikime/Kerkesa: Gjuha Angleze ose Italiane. Photoshop / Illustrator. Preferohen njohurite ne: Indesign, Flash HTML/ CSS. Ju lutem dergoni disa punime tuajat me email ne: lejdi.koci@lab13.it
Kerkohet foto e aplikantit: Jo
Kerkohet Leter Interesi: Jo
Niveli i kerkuar: Pak eksperience (0-2 vite)
Nr i kandidateve te kerkuar: 2
Tipi i punes: Kohë e plotë
Rroga: 0 / Vjetore
Data e fundit për aplikim: 31.12.2009