Lypsi

20/12/2009 14:21

 Kur dikush ka dhimbje

Dhe ndihet i vetmuar.
Dua ta ndihmoj
Mos të jetë i stresuar.
Unë rugës kaloj
Ty të shih të rskapitur e të mjerë
Me dhimbesësh aq shumë
Sa më shkakton vrerë.
Natën gjumi s’më mer
Më shfaqet me dorë të zgjatur.
Je i pastër në vetëmi
Me lot në sy.
Dëshiron një kafshat
Fëmijve t’ua dërgosh.
Del rugëve i leckosur
E kërkon lëmosh.
Dikush te ti shanë,e tjerët të bekojnë
Unë fshihem dhe qaj,dhe zemra s’më duron