Me paguaj, te te le rehat

20/12/2009 19:54

 Një burrë Rumun e paguan të shoqen 500 Euro ne muaj që ajo të mos e shqetësojë ose te mos e bezdise kur ai kthehet nga puna në shtëpi. Nicolae Popa, i cili drejton një shoqëri në Alba Lulia, ka thënë se ka bërë një akord pak jo të zakonshëm bashkëshortor.

“Punët e mia po shkojnë mire,” tha ai. “Por më marrin te gjitha energjitë. Marr shumë telefonata nga klientët gjatë ditës dhe kaloj 4 deri në 5 orë në ditë në telefon. Kështu kur kthehem në shtëpi, jam aq i lodhur sa dua vetëm të fle. “Atëherë duke parë rrethanat, i propozova gruas time që ta paguaja 500 Euro në muaj në këmbim që të mos më shqetësonte. “Mesa duket e shoqja, Maria, e ka pranuar me untuziazëm akordin, megjithëse ndonjëherë edhe e shkel pasi është programuese.