Mundesi studimi ne Angli

18/12/2009 22:24

 Mundesi Studimi ne ANGLI


Agjensia Edukative “KNOWLEDGE IS POWER” (KiP) me partnere universitete elitare Britanike si Queen Mary, University of London, Royal Holloway, University of London dhe Middlesex University ndihmon te gjithe studentet Shqiptare per te ardhur me studime ne Angli per:
• Shkolle e Larte (Bachelor)
• Master (MSc & MA)
• PhD (Doktorrature)

Te gjitha sherbimet jane FALAS!!!

Per me shume info kontaktoni ne:
www.kipea.co.uk