OPPORTUNITY ALBANIA

20/12/2009 15:14

 

Kompania: OPPORTUNITY ALBANIA
Profilli i Kompanisë:


Opportunity Albania (OA) eshte partneri shqiptar i Opportunity International (OI). OI eshte nje organizate mikrofinanciare e njohur ne te gjithe boten e cila punon ne mbi 30 vende qe prej 35 vjetesh. OA i filloi operacionet ne 1999 nepermjet nje mbeshtetje financiare te USAID. OA eshte institucion financiar i qendrueshem duke siguruar mundesi financimi per bizneset shqiptare edhe ne te ardhmen. Vizioni i OA eshte: Nje Shqiperi ku te gjithe Shqptaret kane mundesine te transformojne jeten dhe komunitetin e tyre. Vlerat thelbesore ne te cilat OA beson jane: Respekti, Perkushtimi, Integriteti, Perkujdesja dhe Profesionalizmi. OA i ofron klienteve kredi biznesi per aktivitete si tregti, sherbim, prodhim dhe biznese bujqesore. Kjo krijon qendrueshmeri ne aktiitetet dhe jeten e klienteve duke i hapur rrugen mundesive te transformimit social dhe ekonomik. OA i jep mundesi te barabarta per financim te gjitha bizneseve qe kerkojne te rriten pavaresisht perkatesise se tyre politike, etnike apo fetare.
Pozicioni: OFICER KREDIE
Kategoria e Punes: Ekonomist
Vendndodhja: Lezhe - SHQIPERI
Pershkrimi: Pergjegjesia kryesore e Oficerit te Kredise eshte te zgjeroje portofolin e klienteve te tij.
Detyrat/Pergjegjesite: - Te ndjeke hap pas hapi procesin e vleresimit te klientit e planin e biznesit - Te vleresoje madhesine e kredise dhe rrezikshmerine qe paraqet - Te monitoroje rregullisht ecurine financiare te biznesit te klienteve - Te kujdeset per shlyerjen ne kohe te pagesave
Kualifikime/Kerkesa: Eksperienca e punes ne fushen e kredidhenies perben avantazh.
Kerkohet foto e aplikantit: Jo
Kerkohet Leter Interesi: Jo
Niveli i kerkuar: Mesatare (3-10 vite)
Nr i kandidateve te kerkuar: 1
Tipi i punes: Kohë e plotë
Rroga: 0 / Vjetore
Data e fundit për aplikim: 21.12.2009