perkthim polonisht-shqip, shqip-polonisht

18/12/2009 22:32

 Pershendetje.

Dua t'ju ofroj ndihmen time ne perkthimin e dokumentave te ndryshme,nga gjuha polake ne shqip dhe anasjelltas. Kam studiuar per filologji balkanike ne vendin tim-ne Poloni jam teper e apasionuar pas gjuhes shqipe, prandaj do te isha pas deshires po te kisha mundesi te merresha me ate:)

+48502836924
Tiranë
alicja