Qendra e Gjuheve te Huaja

20/12/2009 15:10

 

Kompania: Qendra e Gjuheve te Huaja
Profilli i Kompanisë: Qender Gjuhesh te Huaja, kurse te te gjitha llojeve dhe niveleve
Pozicioni: mesues gjuhesh dhe sekretare
Kategoria e Punes: Mesues
Vendndodhja: tirane - Shqiperi
Pershkrimi: mesues te te gjitha g juheve te huaja si dhe sekretare te jene te perkushtuara dhe korrekte ne vendin e punes
Detyrat/Pergjegjesite: mesimdhenie ne Qendren EURODIJA, AFTESI SHUME TE MIRA MESIMDHENIE
Kualifikime/Kerkesa: TE KETE MBARUAR SHKOLLEN E LARTE PER GJUHEN PERKATESE PER TE CILEN DO PARAQITET PER VENDIN E PUNES PRANE QENDRES
Kerkohet foto e aplikantit: Jo
Kerkohet Leter Interesi: Po
Niveli i kerkuar:  
Nr i kandidateve te kerkuar: 20
Tipi i punes: Kohë e pjesshme
Rroga: 0 / Vjetore
Data e fundit për aplikim: 30.09.2009