vector group

18/12/2009 22:22

 kompania zvicrano shqiptare me seli ne shum vende te botes por me selin

kryesore ne zvicer kompani me renome botrore e cilla miret me ndertim
investime ne energji ,ndertimin e rugeve ,ndertimin e fabrikave etje
shpall konkurs per disa vende pune vetem per qytetaret e Shqipris 
Pozita

1.Perkethyese 8 ( gjuha shqipe-gjuha angleze)
2.Perkethyese 3 ( gjuha shqipe-gjuha gjermane )
3.Perkethyese 4 (gjuha shqipe-gjuha italiane)
4.Perkethyese 1 ( gjuha shqipe -gjuha fraceze)
5.Recepcioniste 4
6.Shofer 5
7.IT 2 
8.Keshilltare e klientit 3
9.Sigurim
10.Prezantuese te mallit 12

Tegjith te interesuarit munden te na dergojn CV e tyre per te aplikuar 
ne keto vende pune mundeni te aplikoni online edhe nepermjete e-mail 
adreses mundeni te na dergoni cv dhe nga nje foto te gjithe kandidatet 
qe do te hyjn ne rethin e ngusht do te ftohen per intervist afati i 
konkursi eshte deri sa te plotesohen te gjitha pozitat dhe mundesisht 
kadidate te jene reth moshes 18-40 vjeq 
Numri i telefonit+82829929929992
e-mail vector_group@hotmail.com

ne ju presim

+82829929929992
Tiranë
fitim