15 Inch Touchscreen LCD with VGA

15 Inch Touchscreen LCD with VGA

 Specifikimet Kinë Prodhuesi


Kryesore Funksioni: Liquid Crystal Display prekje Monitor
Display Sipërfaqja: 15 inch
Resolution: 1024 x 768
Screen Angle: 90 Diplomë Tilting (mund të vë sheshtë si një tabletë)
Ndriçimi: 300 cd / metra katror
Sinjal Cable: 15-pin D Modeli Plug
Front Panel
- TFT / LCD prekje
Kthehu Paneli
- Power Adapter Input
- VGA Port
- USB Port
Drejta Paneli
- Kontrasti
- Ndriçimi
- Color rregulluar
- Temp Color
- Clock
- Faza
- Ashpërsia
- Pozicioni horizontal
- Vertical Position
- Timer
Gjuhët
- Anglisht
- French
- Gjermanisht
- Kineze
- Japonisht
- Koreane
Certifikimi: UL, FCC, CE, TUV, TCO'99
Prodhuesi Ref: HF7T1PCFVA8E
Produkt Shenimet

Ajo vjen me një majë shkruese stilolaps, por ju mund të përdorë gjithashtu edhe gishtin tuaj të klikoni mbi icons, shkruani numrat e onscreen, gjë që ju zakonisht do të bëjë me një miut dhe tastierës!
Monitor qëndrim largon aq lehtë monitoruar prekje mund të varur në një mur
Monitor LCD prekje ynë më i madh deri më tani!
Ndërtuar mirë dhe të qëndrueshme
Paketa Përmbajtja

Modeli CVJU-E38 prekje LCD / TFT Monitor
Kolaps prekje Pen / Stylus
Easily i ndashëm Monitor Stand
Power Cable (100-240V 50/60Hz)
VGA Cable
USB Cable
User Manual - anglisht

15 Inch Touchscreen LCD with VGA 15 Inch Touchscreen LCD with VGA15 Inch Touchscreen LCD with VGA 
15 Inch Touchscreen LCD with VGA 15 Inch Touchscreen LCD with VGA15 Inch Touchscreen LCD with VGA15 Inch Touchscreen LCD with VGA 
15 Inch Touchscreen LCD with VGA 15 Inch Touchscreen LCD with VGA15 Inch Touchscreen LCD with VGA 
15 Inch Touchscreen LCD with VGA 
 

Cmimi=1=230$