8GB High Fashion Mens MP4 Watch - 1.5 Inch LCD Screen

8GB High Fashion Mens MP4 Watch - 1.5 Inch LCD Screen

 Është GQ takohet geek elegant me këtë markë të re të lartë MP4 modës shikojnë me një memorie 8GB masive të brendshme dhe 1.5 inch ekran LCD.


Këtë orë është një kërcënim i çertifikuar trefishtë, por vepra të mira, kjo tingëllon mirë, kjo duket e mirë. Firmware është e qëndrueshme dhe menutë janë të lehtë për të lundruar përmes.Shëndoshë dhe me cilësi foto është vetëm të shkëlqyer dhe ju thjesht nuk mund ta mposhti bling-sy tastic e tij. Ajo gjithashtu vjen me një 2,5 ~ 3,5 jack kufje përshtatës për lidhje më të lehtë për të mini-sistemet përforcim ose kufje standarde.

8GB High Fashion Mens MP4 Watch - 1.5 Inch LCD Screen 8GB High Fashion Mens MP4 Watch - 1.5 Inch LCD Screen8GB High Fashion Mens MP4 Watch - 1.5 Inch LCD Screen 
8GB High Fashion Mens MP4 Watch - 1.5 Inch LCD Screen 8GB High Fashion Mens MP4 Watch - 1.5 Inch LCD Screen8GB High Fashion Mens MP4 Watch - 1.5 Inch LCD Screen 
8GB High Fashion Mens MP4 Watch - 1.5 Inch LCD Screen 
 
 

Specifikimet Prodhuesi

Memory: 8GB
Ekrani: LCD 1,5 inç
Video Format: MTV
- Konvertimi Formati: MP4, WMV, AVI
- Video Resolution: 160 x 128

cmimi=112$ Per Cope
- FPS (Frames per Second): 25fps
Music Formats: MP3, WMA, WAV
- Normat Bit: 32-320kbps
Picture Format: JPEG
Ndërtuar në MIC
Regjistro Format: WAV
Kufje Jack: 2.5
SNR (Signal të Noise Ratio): 90dB
Output i kufje: 2 x 5mw (32Ohm)
Gjuha: tradicionale kineze, Simple kinezisht, anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, japoneze, koreane, spanjolle
USB: 2.0
Systems: Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista/Windows7 (32 bit versions only)
Burimi Power: Bateria Li -
Përmasat: 38x40x13 mm (L x W x D)

Produkt Shenimet

E-Book Reader përfshirë për fotografi TXT
Gjitha Design Steel
24 Ore Digital apo Analog Time Display
Ky model MP4 Player Watch quhet edhe një Watch MP5 dhe MP6 Watch në shtyp

Paketa e përmbajtjeve për CVEFC-651-8

MP4 Watch
User Manual
Kufje
USB Power Adapter
Standard Power Adapter
Mini CD me Shofer dhe Konvertimi Software
2,5 ~ 3,5 kufje Adapter