Eksploziv një shtylle të tensionit të lartë në Prezë

Eksploziv një shtylle të tensionit të lartë në fshatin Prezë të Tiranës. Për pasojë një krah i shtyllës së tensionit të lartë 22 kilovolt është dëmtuar plotësisht . Shtylla furnizon me energji Elbasanin. Në vendngjarje kanë mbërritur forca të policisë, antiterrorit dhe punonjës të KESH-it. Kanë nisur hetimet për autorët dhe shkaqet e nagjarjes.