Flexible Silicone Rubber PC Keyboard

Flexible Silicone Rubber PC Keyboard

 Specifikimet Kinë Prodhuesi


Product Description: Full-Sized Flexible tastiere
Ndërtimit: Flexible gjitha Silicone gome
Plug-and-Play, nuk i instalimit të nevojshme
109 Keys / Button
Standard layout QWERTY
USB ose PS / 2 OUT
Systems: Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista (32 bit version only)
Burimi Power: direkt nga USB ose PS / 2 Port
Përmasat: 136x490x3mm (LxWxD)
Prodhuesi Ref: KGKT8P4EU8US
Produkt Shenimet

Temperatura e punës: -15 ~ 60 deg C
Praktikisht Indestructible
- Del me të larë
- I papërshkueshëm nga pluhuri
- Myk dhe rezistente ndaj ujit
Paketa Përmbajtja

Manual
USB për të PS / 2 Adapter

Flexible Silicone Rubber PC Keyboard Flexible Silicone Rubber PC KeyboardFlexible Silicone Rubber PC Keyboard 
Flexible Silicone Rubber PC Keyboard Flexible Silicone Rubber PC KeyboardFlexible Silicone Rubber PC Keyboard 
Flexible Silicone Rubber PC Keyboard Flexible Silicone Rubber PC Keyboard 
Cmimi:1=30$
Nese Kerkoni Te Blini 10 E siper ulen Cmimet