Kamza, dy javë me ndërprerje energjie

Kamza, dy javë me ndërprerje energjie

Banorët e Kamzës prej më shumë së dy javësh kanë shkëputje të vazhdueshme energjike. Ata janë shprehur se janë ankuar për këtë problem dhe përgjigjja që kanë marë është se shkëputjet janë të përkohshme për shkak të disa punimeve në rrjet. Megjithatë, banorët theksojnë se mungesa e dritave u ka shkaktuar shumë probleme, madje shumë biznese kanë pësuar dëme materiale. Të intervistuar nga mikrofoni i Radiotelevizionit Ora News , qytetarët e Kamzës janë shprehur se janë pagues të rregullt të faturave energjike. Sipas banorëvë në disa zona të Kamzës, mungesa e energjisë elektrike , ka ndikuar që shumë shtëpi të mbeten edhe pa