Kove Akulli Me Ndricim

Kove Akulli Me Ndricim

 Nje Mbajtese Shampanje me Akull

Me Drita te ndryshme Ndricuese
A duhet të përdorim këtë si një kovë me akull? Nr. Ju mund të përdorni atë për të mbajtur birrë, koks, houseplants, monedha, çdo gjë që ju pëlqen.
Si mund të pastër kovë? Ju mund të pastër brenda dhe jashtë kovë me një leckë të lagur. Ju gjithmonë duhet të mbani bazë të thatë. Asnjëherë mos fundosem në këtë njësi wat
Funksioni primar: Multi-color LED kovë drita
Llambë Jeta: 25000 Orari
Kontrolli Type: Në butonin bordi ose Remote Controller
Remote Control Distance: 6M
Primary Color Selection: 7 - Red, Blue, Purple, Vjollce, Green, Yellow, Crystal White (plus nuancat e tjera si ajo e tranzicionit nga një deri në një tjetër)
Remote Control Functions:
- ON / OFF
- Select Color
- Slow Color Change
- Quick Change Color
- Ndriçimi + / --
Materiali Colors: Shell tejdukshëm PC me Silver / Gray Ngjyra Base
Power: përshtatës Built-in bateri apo energji
Battery Life: 3-5 orë
Operating Temperature: 0 C deri ne 40 C
Përmasat: 150mm x 240mm (diametër x lartësi)
Prodhuesi Ref: DB5F313A545F
Ref Katalog: LED Light Bar, Colored LED Ice Kenge Wallpapers Screensavers
Paketa Përmbajtja

Modeli CVSCL-CVGC-G23 Color LED Light Ice Kenge Wallpapers Screensavers
Kontrollit Wireless largët
Përshtatës Wall pushtet (100-240V, 50/60 Hz)
LED Color Changing Ice Bucket LED Color Changing Ice BucketLED Color Changing Ice Bucket 
LED Color Changing Ice Bucket LED Color Changing Ice BucketLED Color Changing Ice Bucket 
LED Color Changing Ice Bucket LED Color Changing Ice BucketLED Color Changing Ice Bucket 
LED Color Changing Ice Bucket LED Color Changing Ice Bucket 
 

Cmimi 1=70$

Contaktoni Per Ta Blere