LOVE TEST

LOVE TEST

 Bej testin e dashurise duke derguar nje SMS ne numrin 15191.Shkruaj emrin tend (hapsire) emrin e partnerit dhe SMS dergoje ne 15191.Ne menyre automatike merrni nje pergjigje ku ju thuhet se sa shkoni ju me partnerin tuaj.