Minuet Designer MP3 Watch with Leather Band (4GB)

Minuet Designer MP3 Watch with Leather Band (4GB)

 Accessorize me këtë mekanizëm sahati elegante frymëzuar nga shtëpitë e shikojnë si master Piaget, Audemars Piguet, dhe Vacheron Konstantin. Minuet shpreh lëvizjen e kohës me stili klasik - ekran gjatësisë contoured me kthesa të butë, ngjyrë platin rast me inlaid u ngrit mbështetjen ari, dhe një lëkurë gjarpri faux watch grupit të punojnë së bashku për të krijuar një punë të përjetshëm të artit. Është mekanizëm sahati përsosur për zyrë ose një natë jashtë në qytet. Por ka më shumë ...

Kjo nuk është thjeshtë watch! Minuet është e teknologjisë së lartë në sexiest tij - ajo luan MP3s dhe dyshe si një zë shumë regjistrues. Bashkangjisni një fund të kabllit USB për të shikuar, në fund të tjera në PC tuaj dhe transferimin këngët tuaja të preferuara në minuet. CVSL-L07 vjen me 4GB memorie të brendshme kështu që mund të përshtatet të gjitha meloditë tuaja të preferuara dhe pastaj disa. Për të luajtur muzikë tuaj, shtypni butonin PLAY për tre sekonda.Dritat tregues shkon nga keq të kuqe të gjelbër të ngurta. Watch është tani. Tap butonin PLAY edhe një herë, muzikë juaj fillon të luajë. Minuet gjithashtu përmban një regjistrues të shëndoshë për të marrë një lajmërimi në një takim apo të regjistrojnë atë që ju tregojnë se ai ju do dhe pastaj replaying atë kur ai është në një udhëtim pune .. MP3 Designer minuet Watch me lëkurë Band është një klasë e parë e përditshme veshin shikuar me ndërtimin e tij çelik inox dhe me kurdisje e bërë nga Qytetar, watchmakers famshme nga Japonia. Minuet është gjithashtu unbranded kështu që është pika përsosur rishitje. Merrni një sot për të parë sa e madhe është e shihni këtë, atëherë që në masë të gëzojë për artikull dhe kursime të anijeve. Vendosi në eBay, dhe ne do edhe dropship atë drejt në derën e konsumatorit tuaj! Chinavasion - Burimi tuaj më të mirë për cilësi të lartë, Gadgets çmim të ulët.
MP3 Player
4 GB Memory të Brendshme!
Dress Watch Design
Voice Notetaker
USB Rechargeable
Cmimi:$51.47