Multifunction SIM Card Reader (USB)

Multifunction SIM Card Reader (USB)

 Multifunction lexues SIM kartelë me softuer lloj explorer për mbështetjen dhe informacion redaktimi ruajtur në kartën tuaj SIM


Një dhunti të shumta SIM Card Reader për menaxhimin e lehtë të porosive SMS dhe kontaktet e telefonit celular. Nëse ju doni vetëm për të ruajtur mesazhet e vjetër e tekstit dhe kontaktet në kompjuterin tuaj, ose kopje të të gjitha SIM informacionin tuaj në një kartë të re, kjo pajisje me shkëlqim siguron një mënyrë të përshtatshme për të menaxhuar të gjithë shumë SMS dhe kontaktet në kartën SIM aktual. Pse harxhojnë kohën tuaj të vlefshme për dublikuar informacionit në një kartë SIM kur kjo pajisje e dobishme nuk gjithë punën e vështirë për ju?

Multifunction SIM Card Reader (USB) Multifunction SIM Card Reader (USB)Multifunction SIM Card Reader (USB) 
Multifunction SIM Card Reader (USB) Multifunction SIM Card Reader (USB) 
Funksioni primar: Multifunction SIM Reader (USB) - GSM-së dhe CDMA compatible
Materialet: formohem zorrë plastike me bordin IC dhe lidhje USB
Color: Blue tejdukshëm
Power: nëpërmjet USB
Software: explorer SIM kartelë (lexoni, shkruani, copy, delete)
Sisteme Operative: Windows 98SE / ME / 2000 / XP / Vista (32 bit version only) / windows7
Software Gjuhët: Anglisht, Kineze (thjeshtuar), kineze (tradicionale)
Certifikimi: CE, FCC
Size: 25 x 45mm x 12mm (L x W x H)
Prodhuesi Ref: CB252321D293
Ref Katalog: lexues SIM kartë për kompjutera

Përmbajtja Package:

Modeli CVFW-K09 Multifunction SIM Card Reader (USB)
Shofer dhe software CD
(Paketimi me pakicë për rishitje të lehtë)
 

1=3$

Shitet 10 cope e siper

10=30$