Ronaldo: Më mungon jeta e United

Ronaldo: Më mungon jeta e United

Ylli i Real Madridit, Cristiano Ronaldo, thotë se atij i mungon jeta në Manchester United. Një pjesë e zemrës së tij gjithmonë do të mbetet në Old Trafford, ka thënë anësori portugez. "Ajo çfarë njerëzit mendojnë për mua janë opinione të tyre, por vërtet më mungon Manchesteri . Kam luajtur atje për gjashtë vite dhe kam lënë disa miq atje. Më mungon klubi, por tashmë jam i përqendruar në Real Madrid dhe jam vërtet i lumtur këtu", ka thënë Ronaldo.