The Purple Haze - 100mW Music Lounge Projector

The Purple Haze - 100mW Music Lounge Projector

 Enter dhe të përjetojnë një botë të eufori dhe le projektues Purple Haze lazer t'ju ndihmojnë të përfitoni partisë filloi. Kjo projektues lazer Purple karakteristika 3 zgjedhje mode për auto projektim muzikë, kontrollin manuale dhe mode DMX.


Projektues Purple Haze lazer mund të jenë të shëndosha aktivizohet në mënyrë që modelet drita lazer lëvizin së bashku me muzikë. Brendshme mikro-stepping skaner me motor me kënd të gjerë ekstra skanim dhe kontroll të lartë mikroprocesor shpejtësi ju jep ecurinë e nivelit të lartë ju do të presim nga projektues lazer profesionale. Projektues Purple Haze lazer është e përkryer për partitë, disko, balls, vallet, raves, baret, klubet e natës edhe në dhomën tuaj të jetesës për të dridhura më të mirë nga "seancë" ndërsa duke dëgjuar muzikën tuaj të preferuar sallë pritjeje, të tilla si Buda BarE vendosur në frontin e projektorit lazer Haze Purple është kontroll vëllimit, MIC dhe tregues fuqi. Për të rritur ndjeshmërinë tingujt e projektorit lazer, përdorni vetëm një shofer vidhos yll për të rregulluar kontrollin e vëllimit, MIC pastaj do të interpretojnë ndryshe tinguj dhe rritese sensorë të brendshëm do të tregojë një nga dhjetëra të ri-programuar modelet mbi një sipërfaqe të jashtme .

Përveç këtyre arsyeve, e vendosur në pasme janë të dy portet DMX, një DMX brenda dhe një jashtë. Këto porte mund të lidhen duke përdorur kabllot DMX (nuk janë të përfshira) të një pajtueshëm kontroll njësi ndriçim DMX, e cila ju lejon të kontrollit patters lazer ndërsa djal.Purple Haze projektues lazer Digital Multiplexing (DMX) karakteristike, lejon përdoruesin të kontrollit modelet inbuilt e projektorit përmes përdorimit të kontrollit të ndriçimit DMX njësi.

Kjo projektues Laser mund të rritet kudo që i përshtatet nevojave tuaja, dhe ajo është e rregullueshme të lehtë të synojë në zonën që ju dëshironi të nxjerrë në pah, nëse ajo është mur, tavan apo dysheme. Me një parantezë rregullueshme të përshtatshme për të lejuar instalimin në muret, tavanet dhe dyshemetë, kjo është e përkryer për instalimin në çdo mjedis shtëpie.CVLC-G163 është në magazinë dhe tani gjendet në një fabrikë të pabesueshme çmim të drejtpërdrejtë me shumicë nga Chinavasion.

At a Glance ...
Purple Laser
Club Effect Laser
Automatik apo tingull aktivizuar
Rritje parantezë me kënd rregullueshme
Kjo projektues lazer nxjerrin 100mW laser beams

1=160$