URIME

URIME
 Sa here mund te jeni gjendur ne pozicion te veshtire sepse nuk dini te formuloni nje fjali urimi per dike?Duke derguar nje SMS ne 15191 me keyword URIM dhe duke zgjedhur tipin e urimit qe deshironi ju merrni mbrapa nje prej shume urimeve qe jane te formuluara per cdo feste dhe eveniment ne vecanti.