Brad Pitt dhe Angelina Jolie, 7 milione dollare per bamiresi

21/12/2009 15:22

 Cifti i arte i Hollywood-it, Angelina Jolie dhe Brad Pitt kane nje zemer shume te cmuar.

Te dy ne 2008-en kane dhuruar 6.8 milione dollare per organizata te ndryshme bamiresie, me shume se gjysma e 13 milioneve te mbedhura nga “Jolie-Pitt Foundation”.

Parate kane shkuar per “Global Health”, “Human Rights Watch”, “Armed Services YMCA”, “Make It Right Foundation”, kjo e fundit e krijuar nga Pitt per ndertimin e New Orleans dhe disa OJQ ne Kamboxhia.