kamarjere

18/12/2009 22:26

 kerkojm te punsojm kamarjere per muzik liven,paga e kenaqshme mosha 18 der 30 te jen pa prokopime familjare ju sigurohet dhe fjetja ju mirpresim

0682056717
Tiranë
bilbil