kerkoj shofer me pervoje , per distribuimin e mjekteve mjeksore nga qyteti i Tiranes ne Dures.

18/12/2009 22:31

 shofer mee pervoje pune , relacioni i distribuimit dhe materliari do te jete" Tirane-Dures, materiale mjeksore, veshje, uniforma, etj

kerkoj 12 shofer paga mesatare eshte 600 euro. Orari i punes 8 ore ne dit, 

kerkojm te kete te kryer se paku shkollen e mesme
te njohe gjerat elementare ne kopmjuter
dhe pervojee..

0038977753812
Tiranë
Arshik