Punesim marketingu neper rrethe dhe Tirane

18/12/2009 22:27

 Kerkoj te punsoj Cuna te moshe 15-20 vjec ne fushen e marketingut neper rrethe vetem si shpendares te informacionit( fleta universiteti dhe kursesh). Paga e kenaqshme + ngrenia + udhetimi + rroge shtese.

0685036408
Tiranë
Ervin Hyka