Shes HP Business Desktop dx2000 Microtower

21/12/2009 16:35

 Prodhuesi: HP (Hewlett-Packard)

Modeli: Business Desktop dx2400 Microtower
Proçesori: Intel Pentium 4 // 2.8 GHz // 1MB L2 Advanced Transfer Cache // Front Side Bus Speed 800 MHz
Memorja RAM: 512 MB (2 x 256) DDR SDRAM 400-MHz Refresh Rate
MAX RAM: 4 GB
Karta Grafike: Intel Extreme Graphics 2 64 MB
Hard Disku: 40GB 7200rpm SMART III Ultra ATA/100
Optical Drives: 1) LG DVD+/-RW drive
2) CD-ROM drive
Karta e rrjetit: Integrated Intel PRO/100 Network Connection
Modem: PCI High Speed 56K Win Modem
USB: 2 porta perpara + 6 porta mbrapa = 8 porta
Chipset: Intel 865GV

Sistemi Operativ: Genuine Windows XP Professional Service Pack 3 (I licensuar + Update me te fundit)

Programet e instaluara:
* Multimedia Dixhitale (Audio + Video + Images)
- ProCoder 2.0 (I licensuar)
- Cyberlink PowerDVD 8.0 (I licensuar)
- Xillisoft Video Converter Ultimate (I licensuar)
- Adobe Audition 1.0 (I licensuar)
- Nero 7.0 (I licensuar)
- Adobe Photoshop CS2 (I licensuar)
- Corel Draw 10 (I licensuar)
- Macromedia Studio MX 2004 (I licensuar)
- Magic DVD Ripper 2009 (I licensuar)
- No1 DVD Ripper 2009 (I licensuar)
- GIMP 2.6.6 (Open-Source)
- GOM Player 2009 (Open-Source)
- VLC Player 2009 (Open-Source)
- WINAMP 5.541 (Open-Source)
- QuickTime
- XVid Encoder/Decoder Pack

* Office + Internet
- Alpha Business
- Microsoft Office Professional Edition 2003 (I licensuar)
- OpenOffice 3.1 (Open-Source)
- QuarkXPress 6.0 (I licensuar)
- Avery DesignPro (I licensuar)
- Adobe Acrobat 9 Pro Extended (I licensuar)
- Adobe Reader 9.1 (Open-Source)
- Rampant Logic Postscript Viewer (Open-Source)
- DjVU Viewer (Open-Source)
- NFO Creator (I licensuar)
- Skype 4.0
- OovoO
- Mozilla Firefox 3.5
- mIRC
- Live Messenger

* Programimi
- Visual Studio .NET 2003/20008 (I licensuar)
- Visual Basic/C++ 6 (I licensuar)
- Corman Lisp 3.0 (I licensuar)
- Visual Works Smalltalk 7.2 (I licensuar)
- Smalltalk/X (Open-Source)
- Squeak (Open-Source)
- Python 2.5 (Open-Source)
- Perl (Open-Source)
- Dev-C++ (Open-Source)
- Java SDK + Runtime 6.16 (Open-Source)
- Glasgow Haskell COmpiler 6.10.4 (Open-Source)
- SBCL 1.0.29 + Emacs 23.0 + SLIME (Open-Source)
- Clozure CL 1.3 (Open-Source)
- Qt Creator 2009.03 (Open-Source)
- SWI-PROLOG (Open-Source)
- Visual Prolog 7.2 (I licensuar)
- Win32Forth (Open-Source)
- OPT Erlang (Open-Source)
- Rebol (Open-Source)

* Inxhinierike
- AutoCAD 2005 (I licensuar)
- Mathematica 7.0 (I licensuar)
- MathCAD (I licensuar)
- Maxima (Open-Source)
- Carrara 3D Studio (I licensuar)
- ArchiCAD 9 (I licensuar)
- Home Architecture 5.0 Professional (I licensuar)
- ChemLab (Open-Source)
- JOONE (Open-Source)

* Server + Virtualizim
- XAMPP (Open-Source)
- Apache (Open-Source)
- MySQL (Open-Source)
- PHP (Open-Source)
- phpMyAdmin (Open-Source)
- FIleZilla FTP (Open-Source)
- WebAlizer (Open-Source)
- Perl (Open-Source)
- VMware Workstation 6.5 (I licensuar)

* Mjete Mirembajtje/Menaxhim/Konfigurim Sistemi
- Driver Genius Professional Edition 9.0 (I licensuar)
- Eset NOD32 Antivirus 4.0 (I licensuar)
- GetDataBack NTFS/FAT32 (I licensuar)
- NSIS (Open-Source)
- WinRAR 3.90 (I licensuar)
- Rapidshare Downloader (Open-Source)
- FreeRapid (Open-Source)
- JDownloader (Open-Source)
- Combined Community Codec Pack (Open-Source)
- Daemon Tools (Open-Source)
- Free Download Manager (Open-Source)
- Registry Clean Expert (I licensuar)
e shume te tjera...

Kompjuteri eshte ne gjendje plotesisht te mire, jo shume i perdorur. Bashke me te vjen edhe nje mjedis/koleksion me programe,
i cili mund te plotesoje cdo nevoje te cdo lloj tipi perdoruesi qe nga naviguesi i thjeshte i internetit, deri tek projektuesi, inxhinieri dhe programuesi.
Programet vijne te plota, me license te rregjistruar dhe ekzekutohen ne menyre shume te kenaqshme nga parametrat e kompjuterit.

Çmimi eshte 150 Euro i diskutueshem.
Kompjuteri vjen pa monitor, pa mauz dhe pa tastiere.
Per te marre edhe keto 3 aksesore, cmimi shkon ne 190 Euro.

Mund te me kontaktoni ne:

CEL: +355693555461
EMAIL: eltoni.91@gmail.com