Shes Kompjuter Dell 2.4

21/12/2009 16:36

 hes Kompjuter me keto performansa:


Procesor: Intel Pentium IV - 2.4GHz
Ram Memorie: 512MB DDR
Hard Disk: 40GB
Grafike: 64MB Intel Integrated
Tastierë dhe Maus DELL
Çmimi: 85€ + 
Monitor 18ich - 80€

beni_peja@hotmail.com
  044 80-88-66; 049 31-11-30