Digital Video Recorder Spy Camera (Keychain Car Remote Style)้ี่

Digital Video Recorder Spy Camera (Keychain Car Remote Style)้ี่

 4GB DVR Digital Video Recorder Spy Kamera në një makinë Keychain shtresë e jashtme e largët stil. Duke ardhur në një formë faktor kompakt dhe të paraqitura në zi korb, ky aparat i veçantë është spiun i maskuar si një alarm makinë standarde të largëta në një Keychain. Një pajisje DVR me një aparat të fshehur për regjistrim video lëvizje e vendbanimin tuaj ose njerëz që nuk dyshon, CVSD-J12 është një vegël fantastike spiun që është e lehtë për t'u përdorur. Me e jashtme e saj deceptively normale dhe të lehtë për të vendosur në banesë siperfaqe, kjo është pajisja e përkryer për të gjithë agjentët e fshehtë që aspirojnë! Effortlessly rekord ngjyrën cilësi të lartë video në 640 x 480 (VGA) rezolutës në 30 FPS për rishikim të qetë - thjesht të lidhë pajisjen spiun në PC tuaj nëpërmjet USB për të hyrë në pamjet tuaja të regjistruar.

Kryesore Funksioni: incizim "Pajisjet spiun" dhe drive USB me 4 GB të memories
Specifications Device


- Color CMOS sensor
- Auto White Balance Rregullimit të
- Fokusi Range: 150mm ~ Infinity
- Brendshëm Flash Memory: 4GB
Digital Still Camera Specifications:
- Format: JPEG
- Image Resolution: 1280x960 (1.2MP)
Specifications Digital Video Recorder:
- Format: AVI
- Frame Rate: 30 FPS
- Capture Resolution: 640x480 (VGA)
Burimi Power: Brendshëm Rechargeable 280 mAh Battery
Maksimale Recording Time: 60-90 minuta
Dimensioni (mm): 50 (L) 32 x (W) x13 (H)
Ref: CZ3LW6SFAZZ9

Produkt Shenimet

Kompakt, i lehtë dhe xhepi-mesme
Easy USB tarifimit / Transferimit
Rimbushje nëpërmjet kompjuterit
Rishitje emrat Online = videokamera Keychain, Pocket DV Camera

Paketa Përmbajtja

Modeli CVSD-J12 4GB DVR Digital Video Recorder Spy Kamera (Keychain Car Remote)
USB për mini-USB kabllo
Mini-CD me udhëzimet - anglisht