Dule, akuza Ramës: PS nuk mbrojti votat tona

 Kryetari i Partiesë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut ka akuzuar aleatët socialistë për vjedhje të votave në zgjedhjet e 28 qershorit. Gjatë kongresit të jashtëzakonshme të thirrur këtë të shtunë, ku i ftuar ishte dhe kryesocialisti Rama, Dule i ka kërkuar këtij të fundit të japë shpjegim mbi të vërtetën e humbjes së të PBDNJ në bastione të njohura të saj. Duke ripërsëritur kërkesën për trasparencën e zgjedhjeve, Rama është përpjekur të justifikohen në këtë mënyrë.

Kongresi i Partisë Bashkimit prë të Drejtat e Njeriut i cili zhvillohet në kulmin e krizës që ka përfshirë këtë parti pas humbjes në zgjedhjet parlamentare, ka rikonfirmuar kryetarin e saj Vangjel Dule si dhe ka zgjedhur strukturat e reja drejtuese.