Dylbi Video Camer Foto rregjistrues

Dylbi Video Camer Foto rregjistrues

 Modeli CVMU-DC07 Long Ranger Digital dylbi është ndërtuar për të gjithë që ka nevojë për zmadhim në afër për të parë se çfarë ata po shikojne (sportive, skena shkretëtirë, gjatë mbikqyrjes varg, etj) dhe rekord video ose fotografi në të njëjtën kohë në një kartë SD.Ngjashëm me hartimin e dylbi tradicionale, kjo binocular veçantë vjen e gatshme për të kapur pikërisht ajo që ju jeni duke kërkuar në të dyja format video dhe imazh me një klikim të thjeshtë e një butoni. CVMU-DC07 është projektuar për të ofruar përdoruesve me lehtësi dhe rehati në aventurat e tyre në natyrë dhe hobi.Long Ranger vjen me një TV nga opsion lejon për rishikim të drejtpërdrejtë të asaj që ju keni regjistruar në TV tuaj në shtëpi apo zyrë.


Long Ranger Digital Binoculars with LCD Flip Screen Long Ranger Digital Binoculars with LCD Flip ScreenLong Ranger Digital Binoculars with LCD Flip Screen 
Long Ranger Digital Binoculars with LCD Flip Screen Long Ranger Digital Binoculars with LCD Flip ScreenLong Ranger Digital Binoculars with LCD Flip Screen 
Long Ranger Digital Binoculars with LCD Flip Screen Long Ranger Digital Binoculars with LCD Flip ScreenLong Ranger Digital Binoculars with LCD Flip Screen 
Long Ranger Digital Binoculars with LCD Flip Screen Long Ranger Digital Binoculars with LCD Flip ScreenLong Ranger Digital Binoculars with LCD Flip Screen 
Long Ranger Digital Binoculars with LCD Flip Screen 
Cmimi 1=300$
Kontaktoni Per Ta Blere