Global GPS Tracker with Two Way Calling + SMS Alerts

Global GPS Tracker with Two Way Calling + SMS Alerts

 GPS Tracker me mesazhe dhe funksionin e shpejtë telefonatë. Kjo është GPS mirë dhe më të përballueshme përcjelljen para sistemi mund të blej. Kjo tracker GPS me 2 rrugë e quajtur funksion punon kudo në botë për të vendosur gjërat tuaja ose njerëz.


CVLI-G137 Global GPS Tracker me Dy Way Calling + SMS Administrim Shkarkimesh Faqerojtësa Fjalorë është ndërtuar me SiRF fundit GPS-Star chipset III, një sofistikuar mikroçip GPS ngulitur në zemër të tracker që vazhdimisht lexon vendin e vet nga satelitët rrotullohen rreth globale të ulët dhe pastaj përdor GSM / GPRS infrastrukturës operuar nga ofruesit kryesor të rrjetit celular nëpërmjet kartës SIM të transmetojë vendndodhjen e saj aktuale për ju.

Dy mënyra opsion mundëson thirrje për dy rrugë komunikimi. Ky model i vjen me një hyrje 2.5mm kufje dhe një sërë kufje me një ndërtuar në MIC për të lehtësuar komunikimin. CVLI-G137 quadband GPS tracker është i përshtatshëm për përdorim në kafshët shtëpiake, fëmijët dhe madje edhe të rriturit. Nëse gëzojnë jashtë, dhe shpesh shkoj hiking, apo kampe, kjo tracker GPS është definitivisht një duhet të ketë për të mbajtur të dashurit tuaj të sigurt.
Global GPS Tracker with Two Way Calling + SMS Alerts Global GPS Tracker with Two Way Calling + SMS AlertsGlobal GPS Tracker with Two Way Calling + SMS Alerts 
Global GPS Tracker with Two Way Calling + SMS Alerts Global GPS Tracker with Two Way Calling + SMS AlertsGlobal GPS Tracker with Two Way Calling + SMS Alerts 
Global GPS Tracker with Two Way Calling + SMS Alerts Global GPS Tracker with Two Way Calling + SMS AlertsGlobal GPS Tracker with Two Way Calling + SMS Alerts 
Global GPS Tracker with Two Way Calling + SMS Alerts Global GPS Tracker with Two Way Calling + SMS Alerts
Specifikimet Prodhuesi

Funksioni primar: Quadband GPS Tracker me SMS dhe Dy Way Calling
Tensioni i tarifimit: DC 4.2 - 5.5V / 400mA (Mini portin USB)
Operating temperature -20? Të 55? C
Lageshtia: 5% në 95% jo-condensing
GSM Moduli: GSM 850/900/1800/1900Mhz
GPS Chipset: GPS SiRF-Star chipset III
GPS Sensitivity-158Db
GPS Frequency: L1, 1575,42 MHz
Pozita Saktësia: 10 metra, 2D RMS
Shpejtesi Saktësia: 0,1 m / s
Fillim Hot: 1 sec. Mesatar
Fillim i ngrohtë: 38 sec., Mesatare
Fillojë së Ftohtë: 42 sec., Mesatare
Lartësi Limit: 18.000 metra (60.000 feet) max
Shpejtesi Limit: 515 metra / e dytë (1000 nyjet) max
Nxitim Limit: Më pak se 4G e
Burimi Power: Li-ion Battery Rechargeable (800mAh)
Përmasat: L: x 76 W: 52 x D: 25 (mm)
Prodhuesi Ref: GPS085ED23LF

Produkt Shenimet

Me saktësi pozicionin vendndodhjen tuaj të 10meters
Gjithashtu ofron shpejtësi të dhëna për shpejtësinë GPS objekt.
Punon në një lartësi prej 18.000 metra (60.000 feet)
3 buttons (SOS / B / C) për të bërë telefonata apo dërgimin e SMS
Kohën e punës 60 orë në mënyrë fle dhe 12 orë në mënyrë normale
3 LED dritat për të treguar fuqi, GPS, GSM-së dhe statusi tjetër operacion
Butonin SOS për të dërguar SMS në numrin ndihmuar mesazh çiftëzohet shumë.

Paketa e përmbajtjeve për CVLI-G137

Quadband GPS Tracker
USB Cable
Car ngarkues
Kufje kufje me MIC
Power Adapter (100V-240V 50/60Hz)
Kontrolli i CD - User Manual - Anglisht Software Application