LED Color Changing Light Bulb with Remote

LED Color Changing Light Bulb with Remote

A keni ndonjë shenjë apo mur aktualisht ndriçuar me dritën e bardhë mërzitshëm? Vet një biznes të vogël dhe duan me të vërtetë të dekor tuaj dal? E pra këtu është produkt ndriçim ju keni qenë duke pritur për - 16-color LED llambë ndriçimi me efekte ngjyra dhe të largët!

Kjo dritë LED mund të përdoret në një ngjyrë të vetme statike (fiks) ose thjesht shtyp telekomandë për të prodhuar një nga katër ngjyra ndryshimin e efekteve. CVCL-G55 është në gjendje të emitting White, Red, Green, Blue, plus dymbëdhjetë ngjyra të tjera të ndritshme.Përveç ngjyrave të shkëlqyer që ju mund të prodhojë me këtë llambë dritë, ju keni dobi shtuar për reduktimin e kostos tuaj energji pasi që kjo llambë përdor vetëm 3 watts e energjisë. Great for retrofitting në dritat e pista ekzistuese, downlights, pendants, sconces mur, ose llambat tryezë, të dekoratave tuaj të brendshme dhe ndriçuar këtë hapësirë me një nga një lloj ngjyra 

LED Color Changing Light Bulb with Remote LED Color Changing Light Bulb with RemoteLED Color Changing Light Bulb with Remote 
LED Color Changing Light Bulb with Remote LED Color Changing Light Bulb with RemoteLED Color Changing Light Bulb with Remote 
LED Color Changing Light Bulb with Remote LED Color Changing Light Bulb with RemoteLED Color Changing Light Bulb with Remote